Velikonoční setkání v termálech v Pápě

6. 4. - 13. 4. 2023, Thermálcamping Pápa (H)


Chceme Vám tímto poděkovat všem účastníkům za účast a za pěknou atmosféru setkání, kterou jste vytvořili po dobu svého pobytu. Bylo nám mezi Vámi krásně. Stejně projevilo spokojenost s účastníky našeho setkání i vedení Thermálcampingu. 

Bohužel tentokrát nám nepřálo počasí. Jezdím do Pápy pravidelně již mnoho let, ale tak nepříznivé počasí po celou dobu pobytu nepamatuji.Také nás letos překvapilo složení návštěvníků v campingu. V minulých letech byli velikonoční návštěvníci campingu mimo účastníků našeho setkání, kteří tvořili 50% kapacity campu, hlavně návštěvníci z Německa a Rakouska. V letošním roce však bylo cca 80% návštěvníků z Česka a Polska.

Při registraci u nás, měly tři posádky štěstí si vylosovat bezplatný pobyt na tomto setkání jako dar vedení campingu. Blahopřejeme!! Většinu času jsme strávili ponořeni do teplé termální vody a vzájemnými plodnými diskuzemi. Protože camping byl plný (což se stává pouze na Velikonoce) tak se to projevilo i na zaplněnosti bazénů, hlavně toto nejteplejšího. Mimo koupání hodně účastníků navštívilo také blízké centrum Pápy a pokoušeli se nakoupit maďarské speciality. Vzhledem k svátkům však bylo hodně obchodů i trhy zavřeny. 

Abychom zabavili i Vaše děti nebo vnuky, tak jsme připravili za pomoci našich přátel v neděli dětské soutěže. Při nich jsme se snažili je rozhýbat a vyzkoušet jejich zručnost při jízdě na kolech nebo koloběžkách. Pro všechny zúčastněné děti jsme měli připravené velké množství cen, takže každé dítě které přišlo soutěžit odcházelo domů s taštičkou plnou dobrot. Škoda jen že rodiče předem nahlásili účast 42 dětí, pro které jsme připravili (za pomoci některých účastníků) mnoho cen. Bohužel na soutěže přišlo jen cca 20 dětí, které si to však náležitě užily.

Protože počasí se v neděli odpoledne trochu zlepšilo, mohli jsme uskutečnit slibovaný táborák s opékáním uzenin. Velmi nás potěšila velká účast našich lidí. Za vytvoření pěkné atmosféry chceme zde také poděkovat Michalovi Holému, který nám hrál na svou harmoniku. Dovolte nám ještě pár čísel. 

Na toto setkání přijelo celkem 92 posádek z 109 přihlášených, 13 posádek se omluvilo a bohužel 4 posádky nepřijeli, aniž by se omluvili. Setkání se zúčastnilo 250 osob, z toho 51 dětí a 20 psů. Průměrná doba pobytu byla 4,3 noci. Celkem zde strávili naši účastníci celkem 1075 nocí. Ti, kteří se přihlásili a aniž se omluvili, na setkání nepřijeli, bohužel znemožnili účast ostatním zájemcům, na které se již nedostalo. 

Pokud se Vám zde líbilo, pak Vás chci pozvat do Pápy opět v prázdniny na náš další výjezd Prázdniny v Termálech ve dnech 27.7 - 2.8.2023. Vezměte sebou své děti nebo vnuky. Garantuji Vám daleko lepší počasí, možnost použít všech 16 bazénů včetně všech venkovních atrakcí. Zajímavé budou také oslavy 19.výročí otevření Thermálcampingu. 

Pozvánka na Velikonoční setkání v termálech 2023

Webové stránky Thermálcampingu Pápa

Album fotografií z Velikonočního setkání 2023