CaravanTours Vás zve v roce 2024 na tyto karavanistické výjezdy.

15. 6 - 23. 6. 2024 - Rakousko s karavanem 2024 – Faaker See, Camping Arneitz, Faak am See (A)

!!!  OBSAZENO  !!!

Letošní karavanistické setkání, které pořádáme pro Vás v Rakousku, jsme se rozhodli uspořádat opět v krásném campingu Arneitz na břehu teplého tyrkysového jezera Faaker See v jižním Rakousku. Čeká Vás zde krásná udržovaná písčitá pláž s lehátky a dostatek výletů po nejzajímavějších místech jižních Alp které pro účastníky připravujeme. Podrobné informace v češtině dostane každá posádka při příjezdu. 

Detailní informace o pořádaném srazu (pozvánka, webové stránky campingu, fotoalbum ze srazu pořádaném v roce 2022, atd)


20. 7 - 29. 7. 2024 – Prázdniny v termálech v Pápě, Thermálcamping *****, Pápa (H)

PŘIHLÁŠKY PŘIJÍMÁME

V letošním roce budeme opět pořádat náš druhý sraz v Pápě, v období letních prázdnin. Čeká vás kompletní areál (16 bazénů, 7 tobogánů, 2 divoké řeky a mnoho nových dalších atrakcí pro děti i dospělé). Bohaté zázemí. V době konání této akce se budete také moci ve dnech 26. – 28.7 zúčastnit oslav 20. výročí otevření campingu s bohatým programem.

Detailní informace o pořádaném srazu (pozvánka, webové stránky campingu, fotoalbum ze srazu pořádaném v roce 2023, atd)


7. 9 - 15. 9. 2024 - Rakousko s karavanem 2023 - Millstätter See, Komfort Campingpark Burgstaller*****, Döbriach (A)

PŘIHLÁŠKY PŘIJÍMÁME

Letošní jubilejní 10. populární karavanistický sraz Rakousko s karavanem pořádáme opět v tomto luxusním campingu. Ti, kteří zde ještě nebyli, poznají camping, jaký jste ještě neviděli. Čeká Vás koupání v krásném Millstattském jezeře, mnoho atraktivních organizovaných nebo i individuelních výletů po překrásných jižních Alpách i bohatý program campingu. A to všechno pro účastníky za ceny nižší než v českých campech. 

Detailní informace o pořádaném srazu (pozvánka, webové stránky campingu, fotoalbum ze srazu pořádaném v roce 2022 a 2023, atd)

Videa a alba fotografií z míst, která s námi můžete navštívit najdete na: www.facebook.com/groups/caravantours2